Inspiratieblog - Marjoke - Pure Lin Life Coaching

Inspiratieblog – Marjoke

Dit is het verhaal van Marjoke, een mooie 53-jarige vrouw die ik heb ontmoet ik Valencia.

Ze is moeder van een volwassen zoon met een fulltimebaan als sales/accountmanager. Haar positieve verhaal laat zien dat je het beste uit jezelf moet halen, ook als het tegenzit. Uitdagende & interessante doelen voor jezelf moet stellen en je mooiste leven gaan leiden.

Haar verhaal:

Het was december 2021 en ik kreeg een flinke mokerslag te verwerken. Ik had al 4 jaar een liefdevolle, fijne en mooie relatie met een geweldige man. Van de 1 op de andere dag verbrak deze man uit het niets onze relatie, zonder enige vorm van uitleg. Weken van verdriet en onbegrip voerde de boventoon, hoe kon mijn beste vriend, deze zachtaardige, trouwe en rustige vent hiertoe in staat zijn?

Helaas kreeg ik hierop geen antwoord en tot op de dag van vandaag weet ik nog steeds niets over het waarom.

Eind december, na treurige kerstdagen en met een heel nieuw jaar in het vooruitzicht, werd er bij mij een zaadje gepland. Ik wilde het nieuwe jaar positief en met een toffe uitdaging ingaan. Geen voornemens in de trant van meer bewegen of gezonder eten maar echt iets voor mijzelf. Ik wilde iets wat uitdagend was maar mij ook heel veel plezier zou opleveren. En zo werd het idee geboren om iedere maand in een ander land te verblijven met minstens 1 overnachting.

 

*SHE BELIEVED SHE COULD SO SHE DID*

 

Januari:           Ik trapje het nieuwe jaar af met 5 dagen Sevilla, samen met een vriendin

Februari:         Met mijn zoon en schoondochter ging ik een weekend naar Gent

Maart:              Roerde zijn staart en vertrok ik 5 dagen naar Verona & Venetië

April:                 In deze maand bezocht ik een vriendin in Thessaloniki-Griekenland

Mei:                   Heerlijk met een vriendin genoten van de Turkse zon in Fethiye-Turkije

Juni:                  Ik vertrok met mijn nieuwe liefde voor 4 dgn naar Blankenbergen-België

Juli:                    Een gezellig weekendje Antwerpen met een vriendin

Augustus:         Dit werd een zomervakantie naar Frankrijk met mijn vriend

September:      X – qua budget & dagen werd dit te veel dus 1 maandje overgeslagen

Oktober:            Samen met mijn vriend lekker wijntjes geproefd in Duitsland

November:        Voor het eerst in mijn leven alleen op reis! Dit had ik nog nooit gedaan  dus extra mooie uitdaging! Het avontuur ging ik aan in Valencia. Wat          was dit leuk, mooi, fijn & interessant!

De vrijheid en zelf alle keuzes maken was ook prettig.  Mooie                                                     bijkomstigheid was het heerlijk weer en de novemberzon deed me dan                               ook enorm goed.  Ik ontdekte de stad wandelend en op de fiets                                               ontmoette er hele leuke & boeiende mensen met mooie verhalen. Elke                                 dag ontbeet ik lekker buiten op het terras in de zon en genoot met volle                               teugen! Wat een toffe ervaring!

December:         Ik sloot het jaar af, samen met een vriendin, tijdens een 5-daagse trip                                    met de nachttrein naar Wenen.

 

Wat was dit een tof jaar! Dit had ik december 2021 echt niet gedacht. Ik had de liefde verloren maar ook weer gevonden. Een hoop plaatsen in verschillende landen bezocht en de mooiste ontmoetingen gehad!

Dit avontuur heeft me echt enorm rijk gemaakt. Het was een geweldig cadeau aan mijzelf waar ik met volle teugen van heb genoten!

En 2023? Daarvoor heb ik weer een nieuwe uitdaging bedacht…!! https://vm.tiktok.com/ZMFKfQ7d8/

Groetjes, Marjoke

NB: Marjoke had nog vrije dagen over van het jaar ervoor en dus kostte het haar niet meteen al haar dagen. Verder heeft ze al haar stedenreizen low budget gedaan. Zowel qua verblijft als tickets.

 

Hasta luego!

Liefs

Lindy

Hasta luego!

Liefs,

Lindy

Pure Lin Life Coaching draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders